torstai 9. elokuuta 2012

Kesä ohi?

On ollu niin paljon muka-tärkeetä tekemistä etten ole tännekään kerennyt mitään kirjoittelemaan vaikka sitä olen monille luvannut. Aloittanut olen monta kertaa mutta miniläppärin kökköisyyden (ja oman malttamattomuuteni) takia, olen jättäny postaukset kesken. Jospa tämä sitten pääsisi ihan julkaisuvaiheeseen :)

Kesä on mennyt tosiaan reissatessa. Nyt, luojan kiitos, "pakolliset" menot harventuvat ja alkaa ns. normaali arki. Tosin minun tapauksessa kaukana normaalista, sillä sain päähäni toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni ja hain (n. puoli tuntia ennen hakuajan umpeutumista) opiskelemaan sosiaalialaa. JA PÄÄSIN. JA MENEN. (Sori Saara, en ole kerennyt vastaamaan sun viestiin) Töistä saan opintovapaata joten jos opiskelu ei onnistukkaan on aina työpaikka johon palata. Kun tässä tänä vuonna ollaan kerta repäisty niin miksei pistetä elämää kunnolla hyrskynmyrskyn. Vuosi 2012 on muutoksen vuosi (mikä näkyy selvästi ystäväpiirissäni). Sanotaan että nyt on hyvä aloittaa uutta ja unohtaa se mikä ei toimi. 

Pistän tähän nyt kuvapläyksen meitin kesästä. 

Haettiin Pihlan kanssa vuohia Lapinlahdelta.

Ollaan grillailtu

Käyty Zoolandiassa...

... ja uimassa. (useemminki jos säät ois sallineet)

Kotieläintilalla, parikin kertaa.

Turun seikkiksessä.

Piti pistää enemmänki kuvia mutta en jaksanut :) 

Vihdoinkin, VALMIS BLOGITEKSTI!  
Voisin luvata kiristää kirjoitustahtiani mutta koska olen niin huono lupaamaan mitään niin sanotaanpa vaan että yritän ainakin. Joko saa toivottaa hyvää syksyä??!!

1 kommentti:

  1. Huomasin tän kirjoituksen vasta nyt! Hyvä Jenni, kun teit rohkean päätöksen opiskelujen suhteen :) Kannattaa ainakin kokeilla ja tosiaan palata sitten töihin jos ei tunnukaan hyvältä jutulta. Koska koulu siis alkaa?
    Hyvää syksyä! <3

    VastaaPoista